ondernemers

Gezellige ochtend bij De Aanschuiftafel XXL in Oisterwijk


Dinsdag 17 september vond de Aanschuiftafel XXL plaats in The Inside in Oisterwijk. Vanwege De week van de Verbinding organiseerde Stichting Oisterwijk Centraal samen met Sociaal huis Oisterwijk een XXL versie.

Gespannen gezichten tijdens de bingo (Foto: Carien van de Pas)

Er waren maar liefst 113 mensen aangeschoven, ze konden genieten van een kopje koffie met heerlijke cake. Vervolgens was er een muziekbingo met allemaal gouwe ouwe platen. Na de bingo was het tijd om af te sluiten met een kopje soep en een broodje kroket.

De aanschuiftafel
De Aanschuiftafel is bedoeld om mensen, jong en oud, de gelegenheid te geven om niet alleen thuis te hoeven lunchen, maar gezellig met elkaar. Samen eten, een praatje maken, nieuwtjes uitwisselen en nieuwe contacten leggen onder het genot van een kleine lunch met koffie/thee.