banner

Gewonde bij ongeval A58 Moergestel (+Film)


Zondagavond om 22:40 uur werden de brandweerkorpsen van Moergestel en Oirschot met spoed opgeroepen voor een autobrand op de A58 ter hoogte van Moergestel.

Hulpdiensten in het donker bij ongeval A58 Moergestel (Foto Rick Denissen)

Ter plaatse bleek er een ongeval plaatsgevonden te hebben tussen twee voertuigen. Van een autobrand was geen spraken. Nadat de brandweer ter plaatse was hebben deze vervolgens de politie en ambulance gealarmeerd. De ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer. Rijkswaterstaat en de politie sloten tijdelijk één rijstrook af om voor de hulpdiensten een veilig werkruimte te creëren. Hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn is onbekend. Het beschadigde voertuig is afgevoerd door een bergingsbedrijf.