banner

Film: Oisterwijk in Beeld werkt mee aan NFFO


Er is niks mooier dan genieten van de beste natuurfilms midden in de natuur! Dat bleek al bij de vertoning van Oisterwijk, Parel in ’t Groen.

Enthousiast geworden door de grote belangstelling gaat Oisterwijk in Beeld ook meedoen aan de de eerste editie van het Natuurfilmfestival Oisterwijk (NFFO) van 3 t/m 5 oktober. Dit vind plaats op het terrein van het Natuurtheater.

In de Witte Lelie zullen korte natuurfilms, met beelden geschoten door Rob Rokven, worden afgewisseld met leuke en leerzame filmpjes, gemaakt i.s.m. Brabants Landschap.

Op donderdag 3 oktober opent het festival met een vertoning van de prijswinnende documentaire ‘Schapenheld‘ van Ton van Zantvoort. De film is eindelijk te zien in de omgeving waar hij deels is opgenomen. De regisseur leidt de film in met een kort voorgesprek. Ook leren we over de stadse natuur via de film De Wilde Stad en dwalen in het bos ook mee over het prachtige Waddengebied.

Kijk op Natuurtheater Oisterwijk voor meer info.

 

Oisterwijk in Beeld