banner

Een mix van lokale muziek en lekkernijen in Haaren


Op zondagmiddag 8 september vindt in Haaren een bijzonder evenement plaats. Muziekvereniging Sint Gregorius organiseert dan ‘De Muziek Proeverij’.

De organisatie op promotieronde door Haaren

Muziek & meer
Een concert op een unieke locatie, midden tussen het groen in de kas van Groencentrum Jan van de Wiel. Het muzikale programma met o.a. de befaamde Nederlandse jazztrompettist Eric Vloeimans en Haarens zangtalent Marleen Achten is zeer divers en belooft veel moois. En ook op culinair gebied valt er van alles te beleven. Met medewerking van diverse lokale (horeca)ondernemers is het mogelijk gemaakt om het Proeverij gedeelte van het evenement smaakvol vorm te geven. Rondom het concert worden in de kas diverse lekkernijen aangeboden, zodat onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de afterparty nog even kan worden nagenoten.  Wilt u dit niet missen? Via deze link kunt u kaarten bestellen. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa.

Zondag 8 september | 14.00 uur concert (13.00 uur zaal open) | Oisterwijkseweg 1 Haaren