banner

Duurzaam Festival Futura in Haaren


Op zaterdag 30 november organiseren Duurzame Energie Haaren (DEH) en de gemeente samen weer Festival Futura. Het is de tweede keer dat dit festival wordt gehouden. Het duurt nog even maar de organisatie is in volle gang. Deze editie staat in het teken van ‘tweede kans = eerste keus’. Hoe maak je van niets iets? Hoe goed kun je shoppen in een kringloopwinkel?

Festival Futura in Haaren

Meedoen
Met dit festival willen de organisatoren laten zien dat duurzaam bezig zijn niet stoffig is. Je kunt op allerlei manieren duurzaam bezig zijn zonder er heel veel voor te hoeven doen. Dát zie je en leer je op dit festival. Dus kom kijken en doe je voordeel. Wilt u zelf meedoen? Dat kan! Heeft u duurzame ideeën die u ook graag wilt laten zien? Geef u dan op als deelnemer aan de markt. Dit kan per mail aan communicatie@haaren.nl.

Wat is er allemaal te doen?
Het festival start om 13.00 uur. U heeft tot 18.00 uur de tijd om te snuffelen bij de marktkraampjes. U vindt op de markt verschillende organisaties die laten hoe zien hoe u thuis zelf duurzaam bezig kunt zijn. Er zijn uiteraard ook leuke, duurzame, artikelen te koop. Gaat u liever zelf aan de slag, doe dan mee met een workshop van Het Goed. Deze kringloopwinkel verzorgt de workshops maar is ook nauw betrokken bij de modeshow. Eén van de hoogtepunten van het festival wordt de make-over. Iemand uit het publiek krijgt een totale make-over en wordt van top tot teen in het oud nieuw gestoken.

Gratis toegang
Om het festival compleet te maken is er uiteraard volop vermaak voor jong en oud. Theater, stand-up acts zetten uw lachspieren aan het werk. Natuurlijk kunt u ook genieten van een passend catering aanbod. Het belooft een fantastisch inspirerende dag te worden. De toegang is gratis!