banner

Diamant voor Bernard en Mia van Berkel uit Oisterwijk


Bernard en Mia van Berkel – van de Rijt zijn een diamanten paar!

Mia en Bernard van Berkel – van de Rijt zijn een diamanten paar

Tijdens een flinke regenbui op De Lind, in de jaren vijftig, waarbij beide toevallig onder de monumentale linde schuilde, is de vonk overgeslagen. Dit klikte meteen. Op 28 september 2019 viert het echtpaar van Berkel- van de Rijt dat ze 60 jaar getrouwd zijn. Op 26 september 1959 zijn ze voor de wet getrouwd om daarna, op 27 mei 1960, het ja-woord te geven in de Goirlese Johanneskerk.

Bernard, geboren op 3 maart 1936 te Oisterwijk, was de tiende telg van een gezin van dertien. Mia, geboren op 12 januari 1937 te Goirle, was van de acht kinderen de jongste van het gezin. Bernard heeft een werkzaam leven gehad in de schoenindustrie en bij rubber- en machinefabriek Huisman te Oisterwijk. Daarna is hij tot aan zijn VUT werkzaam geweest bij de PLM glasfabriek te Dongen. Mia was als hulp in de huishouding in Oisterwijk werkzaam. Ook heeft ze bij het oude Hotel de Zwaan en bij het nieuwe Hotel de Swaen gewerkt. Samen hebben ze drie kinderen en zeven kleinkinderen waar ze heel blij en trots mee zijn. Verder genieten ze van wandelen en reizen, en dat bij voorkeur naar Benidorm.

Wij feliciteren Bernard en Mia met deze enorme mijlpaal en wensen hen veel geluk en liefde!