banner

Cursussen De Krekul weer van start


Op 16 september start De Krekul weer met verschillende cursussen. Onder andere cursussen Keramische handvormen, Engels, schilderen met acrylverf en tekenen staan op de agenda. Voor deze cursussen zijn nog plaatsen vrij. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van de Krekul.

De Krekul in Oisterwijk

De Krekul
De Krekul is een creatief en cultureel centrum in Oisterwijk waar jong en oud in een gemoedelijke sfeer deel kunnen nemen aan een groot aantal cursussen. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers kunnen we de cursussen tegen de laagst mogelijke prijs. De goed opgeleide docenten, de vriendelijke gastvrouwen en gastheren, een Rijksmonument als centrum en een ongedwongen sfeer maken dat je je snel thuis zult voelen bij De Krekul.