banner

Coderdojo in de Bibiliotheek


Heb je altijd al willen leren hoe je moet programmeren op een computer?

Programmeren kun je leren!

Kom dan zaterdag 28 septemberĀ van 14:00 uur – 15:30 uur naar de bibliotheek van Oisterwijk. Het thema van deze bijeenkomst is programmeren met scratch, de kleurrijke en makkelijke programmeertaal voor iedereen. Kom Scratch programmeren samen met je vader of moeder.

Programmeren samen met je oudersĀ 
In de Bibliotheek is er om de 6 weken een Coderdojo bijeenkomst waar je van alles kunt leren over programmeren en wat je ermee kan. Elke keer leer je een ander manier van programmeren. Van een spel tot een robot. Coderdojo is er voor kinderen tussen de 7-12 jaar die samen met een volwassene willen leren programmeren. Voor zowel beginners als gevorderden. Deelname is gratis maar wel graag aanmelden via de website van eventbrite.

De volgende bijeenkomsten zijn op 9 november en 14 december.