banner

Clubkampioenschappen manege ’t Halster Oisterwijk


Zondag 15 september werd de laatste onderlinge wedstrijd van het seizoen 2018-2019 verreden. Het was een spannende dag omdat direct na de uitslag bekend zou worden wie de groepskamioenen van dit seizoen zouden zijn.

Twee prijswinnaars (Foto: Manage ’t Halster)

Allereerst was de 18+ groep aan de beurt. Het was een spannende wedstrijd waarbij de uitslag van die wedstrijd direct de doorslag zou geven wie er Clubkampioen 18+ van RSV ‘t Halster zou worden. Uiteindelijk reed Amy Cornelissen een super nette proef en behaalde een knappe tweede plaats. Dit was ruim voldoende voor de titel van Clubkampioen 18+.

Daarna waren de jeugdgroepen aan de beurt. Het bleef tot aan de uitslag spannend wie er die middag de felbegeerde finale zou mogen rijden. Uiteindelijk behaalde Janne Verheijden, Noortje Koenen, Roxan de Cler, Maud Pothoven en India van Lokven de titel groepskampioen.
In de middag werd de spannende finale gereden waarbij de proef van de groepskampioenen door twee juryleden beoordeeld werd. India van Lokven behaalde met haar fantastische proef en score van 72,42% en werd daarmee bij de jeugd Clubkampioen RSV ’t Halster 2018-2019.