banner

Circus in de Zorg voor inwoners van Oisterwijk


Dit weekend organiseert Stichting Sociaal Huis Oisterwijk het Circus in de Zorg.

Circus in de Zorg is een interactieve voorstelling met clowns, circusartiesten en kleine dieren. Circus in de Zorg biedt een moment van welkome afleiding en plezier aan kwetsbare ouderen, mensen met een beperking en kwetsbare jongeren. Het is een show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden, en een belevenis voor iedereen.

Voorrang

Kom naar het Circus in de Zorg

Inwoners van de gemeente Oisterwijk en de kern Haaren die het wat moeilijker hebben in onze samenleving kregen voorrang met inschrijving voor deelname. Denk hierbij o.a. aan minima, kwetsbare ouderen, mensen met een beperking en kwetsbare jongeren. De resterende plaatsen worden aangeboden bij het grote publiek.

Aanmelden

Aanmelden en de betaling van een (hele) kleine vergoeding van € 2,50 gaat via de website www.circusoisterwijk.nl. Voor sponsoren en mensen die de organisatie willen steunen, is er een speciale benefietvoorstelling. Tijdens de voorstelling wordt elke deelnemer getrakteerd op popcorn. Na de voorstelling ontvangt iedere deelnemer, tegen inlevering van het ticket, een ijsje.

Data en tijden

Vrijdag 20 september:
• Voorstelling 1 aanvang 11.00 uur
• Voorstelling 2 aanvang 13:30 uur
• Voorstelling 3 aanvang 16:00 uur

Zaterdag 21 september:
• Voorstelling 4 aanvang 11.00 uur
• Voorstelling 5 aanvang 13:30 uur
• Voorstelling 6 aanvang 16:00 uur (benefietvoorstelling, plaatsen a € 25,00 p.p.)