banner

Alzheimercafé Oisterwijk over de rol van de huisarts


De volgende café-avond is op dinsdag 17 september en dan komt de rol van de huisarts en praktijkondersteuner bij dementie aan bod. Huisarts Suzan Bodderij en praktijkondersteuner Désirée Trommelen van de huisartsenpraktijk van dr. Soffers zijn de gastsprekers.

Er is veel informatie beschikbaar bij het Alzheimercafé in Oisterwijk

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen het geen de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die mensen elkaar op zo’n avond geven is van zeer grote waarde; de bezoekers gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar en mocht u vragen hebben stel ze gerust. Graag heten we u allen van harte welkom! Toegang is gratis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Programma van 20.00-22.00 in De Coppele, Prunusstraat 69 Oisterwijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Jeanne Verberk. Tel: 013-5284571. E-mail j.verberk@ziggo.nl

DTZ logo low