banner

Acoustic 4 live bij Mie Pieters


De vier Oisterwijkse muzikanten, Linda, Mark, Jørgen en Gertjan, hebben ruime ervaring in meerdere bands. In 2012 zijn ze min of meer toevallig bij elkaar gekomen en dat klikte zo goed dat de muzikanten besloten om samen verder te gaan. Acoustic 4 laat zich graag inspireren door de top 2000 aller tijden en spelen de bekende nummers dan op hun eigen manier.

Repertoire

Bandleden Linda, Mark, Jørgen en Gertjan

De band zoekt het liefste nummers uit die misschien minder voor de hand liggen, maar die toch direct appelleren aan het muzikale geheugen. Hoewel snellere nummers zeker ook tot het repertoire behoren, voert de muziek nimmer de boventoon. U kunt dus gewoon een gesprek voeren terwijl de heerlijke klassiekers op de achtergrond blijven komen.

De bandleden genieten ervan wanneer de mensen in de zaal de melodieën herkennen en af en toe een refreintje oppakken.

Acoustic 4 is op zondag 15 september vanaf 15.00 uur live te horen bij Mie Pieters in Heukelom. De entree is gratis.