banner

Aanrijding rotonde Moergestelseweg Oisterwijk


Helaas was er vanmorgen weer een aanrijding op de omstreden rotondes aan de Moergestelseweg in Oisterwijk. Recent zijn hier nog ‘kamervragen’ over gesteld.

Ongeval op rotonde Moergestelseweg (Foto: Toby de Kort).

Vanmorgen omstreeks 08:30 uur heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een scooter en een auto bij de rotonde aan de Moergestelseweg/Tilburgseweg in Oisterwijk. De auto verleende geen voorrang aan het meisje op de scooter en kon op het allerlaatste moment remmen. Vermoedelijk hebben de twee elkaar niet geraakt, maar door de schrik en plotselinge beweging ging het meisje met de scooter onderuit. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Het meisje is in de ambulance behandeld aan haar verwondingen.

Er zijn sinds de aanleg veel aanrijdingen geweest; soms met geen en soms met ernstig letsel. Er is eind 2017 een onderzoek gedaan waar aanbevelingen uit zijn gekomen. Vorig jaar zomer zou het plan tot aanpassing klaar zijn, maar dat is nog niet bekend gemaakt. Wel is aangegeven dat er voor dit jaar aanpassingen in de planning staan.