banner

2de editie Sport treft Sport


Op zaterdag 14 september organiseerde Petanqueclub Oisterwijk (PCO) voor de tweede keer op rij een sportief treffen voor Oisterwijkse verenigingen. Er werd hierbij gestreden om de Rabo-wisselbeker. Na drie rondes doubletten kwam er een heuse winnaar uit de bus. En zo
ging dit jaar de beker naar Bridgeclub De Bunders.

De trotse winnaars op de foto vlnr: Ans Groot, Ad van Lier, Sjan van Lier en Anja Overdijk en John Fidom (voorzitter PCO) (Foto: Mia van Dummelen)

PCO kijkt terug op een geslaagde, sportieve middag. De deelnemers waren enthousiast en spraken hun waardering uit voor dit leuke initiatief en de bijzonder fijne ontvangst. Ze waren bovendien verrast door de fraaie en ruime accommodatie van PCO, zo verscholen op Sportpark Den Donk. Zij weten nu ook dat petanque een verrassende sport is voor jong en oud.