banner

10 jaar Alzheimer Café Oisterwijk-Moergestel


In oktober 2009 opende het Alzheimer Café Oisterwijk-Moergestel voor het eerst haar deuren en werd daarmee een belangrijke ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, voor professionals en belangstellenden. Inmiddels, 10 jaar verder, kan worden teruggekeken op een succesvolle ontwikkeling van de activiteiten: het Alzheimer Café neemt een niet meer weg te denken plaats in binnen de Oisterwijkse regio.

De avonden van het Alzheimercafé worden goed bezocht (Foto: Marijke Brocken).

Het Alzheimer Café wil dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en de caféavond van de komende oktobermaand zal daarom een extra feestelijk karakter hebben. Tevens wordt er stilgestaan bij Wereld Alzheimer dag, een dag waarop jaarlijks wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor dementie en in het bijzonder de ziekte van Alzheimer.

Jubileum
Het 10 jarig jubileum van het Alzheimer Café wordt gevierd op dinsdag 15 oktober van 20.00 uur – 22.00 uur in de Coppele. U bent van harte uitgenodigd dit jubileum samen met de medewerkers te vieren. In een gezellige sfeer wordt niet alleen terug gekeken op de afgelopen tien jaar en stilgestaan bij dit speciale moment, maar wordt ook een blik vooruit geworpen op toekomstige ontwikkelingen rondom het fenomeen dementie. Natuurlijk is de avond niet compleet zonder muziek. Jurgen Jonkers, de meest succesvolle en leukste imitator van Frans Bauer zal optreden. Het belooft een jubileum te worden om nooit te vergeten!