banner

Zomers uitje bij Westend Talent Oisterwijk


De deelnemers van Westend Talent zijn het er over eens: de sluiting van het wijkcentrum in de zomerperiode duurt veel te lang. Aangezien ze het wekelijks contact erg op prijs stellen, ontstond het idee om twee activiteiten te organiseren.

Genieten van ijs en omgeving, samen in de ParelExpress

Om de stille zomer te overbruggen werden een lunch én een uitstapje georganiseerd. Half juli kwam de groep bij elkaar in de tuin van een van de deelnemers. Met een eigen bijdrage en wat sponsoring serveerden Antoon en Corrie een heerlijke lunch. Er werd gezellig gekletst en veel mensen gaven aan het toch wel erg leuk te vinden om zo samen de zomer te overbruggen. Er werd zelfs al geopperd dit elk jaar maar te herhalen, zo leuk vonden mensen het.

ParelExpress

Half augustus werd wederom een activiteit gepland: een rondrit met de ParelExpress door de omgeving van Oisterwijk. In de verschillende wagons kwamen de gesprekken op gang. Uitspraken als ‘Och, hier plukte ik als kind altijd bosbessen’, ‘Hier ben ik geboren’ en ‘Vroeger stond hier de meisjesschool’, waren niet van de lucht. Mooi om te zien hoe mensen die normaal gesproken niet zo spraakzaam zijn, helemaal los kwamen en met een lach op het gezicht vertelden over het verleden. De twee tussenstops – voor een pannenkoek en een ijsje – maakten de dag compleet. Bij het uitstappen zeiden mensen dat het lang geleden was dat ze zo’n leuke dag hadden. Het was een dag om in te lijsten!

Deelnemers welkom

Spreekt u dit aan en wilt u ook graag meedoen met Westend Talent? Loop dan op een woensdag eens binnen tussen 10:00-11:30 uur in De Coppele. U bent van harte welkom! Er is elke week koffie, om de week wat spelletjes en aansluitend vindt – om de week – stoelyoga plaats. Wilt u eerst wat meer informatie, bel dan met Tanja Pieters van ContourdeTwern (06-83614509).

DTZ logo low