banner

Veertigste kindervakantieweek in Haaren


De kindervakantieweek in Haaren wordt dit jaar voor de 40e keer georganiseerd, in de laatste week de basisschoolvakantie, van 12 t/m 16 augustus.

Kindervakantieweek Haaren

Dat moet gevierd worden dacht de werkgroep die ieder jaar zorgt voor een week vol vertier voor de Haarense basisschoolkinderen. Het programma van dit jaar zit dan ook vol verrassingen. Met als hoogtepunt een uitstapje naar een nog geheime locatie op de KVW-dinsdag en een feestelijke afsluiting op het Monseigneur Bekkersplein op KVW-vrijdag.

Maar ook de vrijwilligers worden niet vergeten. Speciaal voor hen geeft de organisatie van de KVW een groot feest op zaterdag 14 september bij ’t Gemak in Haaren. “Het feest is bedoelt om iedereen die ooit vrijwilliger is geweest in het zonnetje te zetten, want zonder onze vrijwilligers is er geen KVW,” vertelt Kiki Sterke, één van de negen werkgroepleden van de KVW. “We verwennen ze met een lekker hapje, drankje en goede plaatjes van feest-DJ Emmix.” Kiki, zelf ruim 20 jaar vrijwilliger bij de KVW, verwacht nog wel iets in retour: “Ik hoop dat we samen mooie herinneringen kunnen ophalen. Ik kan niet wachten om iedereen weer te zien en ben benieuwd naar alle verhalen.”

Iedereen die ooit vrijwilliger is geweest bij KVW Haaren kan zich opgeven voor het reüniefeest door een berichtje te sturen naar kvwhaaren@live.nl.