banner

Trinitas Oisterwijk speelt gelijk tegen PSV


Trinitas heeft een gelijkspel behaald in een vriendschappelijke wedstrijd tegen de amateurs van PSV. In Eindhoven was het Max van Dongen die Trinitas op voorsprong bracht. Vlak na de rust maakte PSV gelijk.

VV Trinitas Oisterwijk (Foto: André Nouwens)

De prachtig verbouwde Herdgang was het strijdperk voor de eerste oefenwedstrijd van Trinitas. Nadat het afgelopen zondag op het toernooi bij Sarto om korte potje ging, daar mocht de selectie van Pierre van Berkel nu echt aan het werk. Trinitas startte onwennig op zoek naar een speelwijze met de samengevoegde selecties van de fusieverenigingen. Na tien minuten kwam Trinitas goed in haar spel en werd de betere ploeg. Snel was het dan ook raak, Max van Dongen draaide goed weg bij zijn tegenstander en prikte raak met zijn linkerbeen. Met deze stand werd ook de rust bereikt al deed Trinitas zich daarmee iet tekort.

Na de thee stelde PSV onder aanvoering van de ingevallen oud-prof Geoffrey Prommayon snel orde op zaken, binnen vijf minuten lag de bal in het net bij Trinitas. PSV bleef de iets betere ploeg in de tweede helft, mede door de vele wisselingen in de ploeg was het bij Trinitas een stuk minder dan in de eerste helft. Tot aan het eindsignaal werd er daarna niet meer gescoord zodat er een verdiende 1-1 einduitslag op het scorebord stond. Volgende afspraak komende zondag op verplaatsing naar Vught tegen tweedeklasser Real Lunet.