banner

Natuurfilm Oisterwijk overweldigend mooi (+ Film)


Ondanks de hevige regenbuien, ging de voorstelling daarna gewoon door. Het was  bij aanvang van de film droog.

Volle bak!

De vrijwilligers van Oisterwijk in Beeld waren blij verrast dat er zoveel belangstelling bestaat voor de natuurfilm “Oisterwijk, Parel in ’t Groen”. Na de regen van zaterdagavond werd dan ook met man en macht gewerkt om voor aanvang alles droog te krijgen. ‘Alle seinen staan op groen,’ zo liet de organisatie weten.

4D

De film werd door het publiek goed ontvangen. Een uur lang waren ze er stil van, onder de indruk van het moois dat Groot Oisterwijk te bieden heeft. Beelden alsof we zelf piepklein door het gras bewogen, of als vogel hoog in de lucht vlogen.

Een bijzondere dimensie gaf de wind die af en toe voorbij kwam in het Natuurtheater, met een enkele druppel vanaf een boomblad, en een vladderend mot in de stralen van de filmprojector. De natuur gaf een derde en vierde dimensie, aan wat ons kijker al op het vlakke scherm beloofde.

Deze ode aan de natuur werd beloond met een luid applaus en lovende woorden. Terecht!

19 oktober om 20.00 uur is de film ook te zien in Tiliander.