banner

Open Dag bij creatief centrum de Krekul in Oisterwijk


Op zondag 1 september van 11.00 tot 16.00 is er een Open Dag bij De Krekul. U bent welkom in hun gebouw aan de Nicolaas van Eschstraat 30 in Oisterwijk. Tijdens de Open Dag kunt u zich ook inschrijven voor een van de cursussen.

Een eerdere open dag bij De Krekul in Oisterwijk

De Krekul is een creatief en cultureel centrum in Oisterwijk waar jong en oud in een gemoedelijke sfeer deel kunnen nemen aan een groot aantal cursussen. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers kunnen we de cursussen tegen de laagst mogelijke prijs. De goed opgeleide docenten, de vriendelijke gastvrouwen en gastheren, een Rijksmonument als centrum en een ongedwongen sfeer maken dat je je snel thuis zult voelen bij De Krekul.

Kom het zelf ontdekken tijdens onze Open Dag, waarop de docenten hun cursussen laten zien en beleven. U kan vrij parkeren op de binnenplaats.