brabantspronkjuweel

Oisterwijkse zoekt douchestoel


Hoe simpel kan het zijn: een stoel voor in de douche. Maar wat zijn ze prijzig!

 

Van een Oisterwijkse mantelzorger, uit de dagelijkse praktijk.

Buuf krijgt hulp bij het douchen, als ze het alleen moet doen dan is haar batterij voor die dag meteen al leeg. Achter de geraniums zitten wil buuf niet, ze doet dagelijks graag een aantal dingetjes nog zelf. Het is dus kiezen of delen.

Een dergelijke douchestoel was nodig.

De douchekruk die jaren goed dienst deed, moet worden ingewisseld voor een douchestoel met armleuningen. Dus gaat zoonlief op zoek. Wat zijn die dingen prijzig! Het hoeft ook geen nieuwe te zijn, als hij maar netjes is. En daar hebben we Marktplaats voor.

Als fanatiek Marktplaatszoeker vraag ik: “Zal ik meezoeken?” “Oh ja, graag,” zegt buuf, haar zoon heeft het al zo druk. En dus ga ik, vol gas, op zoek naar een douchestoel binnen een straal van 20 kilometer van buufs huis. Van alles komt voorbij: Witte stoelen, grijze, groene, nieuwe, zo goed als nieuwe, gebruikte, heel vaak gebruikte …

De beste advertenties stuur ik door. Na enkele weken is het bingo: “We gaan er een ophalen,” appt de zoon.

DTZ logo low