banner

Oisterwijkse medemens kreeg lunch bij Vis aan het water in Oisterwijk (+ Film)


Een bijzonder evenement, waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Dat is Vis aan het water, het nieuwe pop-up restaurant van Frank de Bot. Van woensdag 21 augustus tot en met zondag 1 september kan op het gesloten landgoed het Aalsven in Oisterwijk privé én zakelijk worden genoten van de culinaire hoogstandjes van negen toprestaurants. Die presenteren zich in deze unieke entourage met hun allerlekkerste visgerechten. Vis aan het water biedt pure verwennerij op een toplocatie!

Heerlijk, een uitnodiging voor Vis aan het water (Foto: Carien van de Pas).

‘Ik was uitgenodigd via Mentor Hulp. Wat een geweldig evenement, wat een organisatie, wat een aardige mensen die iets willen betekenen voor mensen die dat gewoon eens nodig hebben,’ aldus Carien van de Pas, die de samenleving graag laat meegenieten en een mooie fotoserie heeft gemaakt. ‘Het was Haute Cuisine met een Michelinster.’

Vis aan het water is het nieuwste culinaire evenement van Frank de Bot uit Cromvoirt. Hij maakt sinds 2015 naam met het pop-up restaurant Asperges in het veld in zijn woonplaats, bouwde die formule vervolgens uit met Wild in het Groene Woud in Vught en strijkt nu met een derde tongstrelende variant neer in Oisterwijk. Daar vormt het gesloten privé landgoed het Aalsven het prachtige decor voor een 12 dagen durende culinaire beleving, waarbij de vis centraal staat. Het pop-up restaurant verrijst op het landgoed, is van alle gemakken voorzien én wordt ingevuld door niet minder dan 9 toprestaurants.

Reserveren
Wie er zeker van wil zijn niet achter het net te vissen, kan reserveren via www.visaanhetwater.nl. Daar is ook alle informatie over de deelnemende restaurants, hun menu’s en het complete programma van Vis aan het water terug te vinden.

DTZ logo low