anytime

Oisterwijkers brengen het mooiste voor u in beeld


Ze komen regelmatig op onze website voorbij, en staan goed bekend in de samenleving als mooie filmmakers.De vrijwilligers van Oisterwijk in Beeld brengen bijzonder mooie fotografie en video’s. Afgelopen week ging hun website stevig op de schop; Oisterwijker Aad Droog heeft daarbij geholpen; het resultaat mag gezien worden!

Ook jong talent wordt betrokken bij het maken van de films (Foto: Joris van der Pijll)

De website is een verzamelplek geworden van wat door het jaar heen op diverse media verschijnt. Diverse filmpjes over allerlei onderwerpen, onderverdeeld in categorieën, zoals Natuur, Cultuur, Evenementen, Historie en de mooiste filmpjes over Oisterwijk.

Daarnaast is de werkgroep struikelstenen op deze site ondergebracht, om voor deze club kosten te besparen voor een aparte site.

Maakplezier! Anmire Vugs presenteert; Joost van den Berg achter de camera (Foto: Joris van der Pijll).

Op de website Oisterwijkinbeeld.nl kan je zoeken met zoekwoorden of op thema. Zo tref je alle minidocumentaires over de Oisterwijkse verzetsstrijders onder thema ‘Historie’ én onder zoekwoord ‘verzet’. Uiteraard komen de nieuwe films en fotoseries ook voorbij op Facebook. Els Oomis, Nel Verstijnen, Henk van der Rijke en Rob Rokven plaatsen daar regelmatig hun foto’s. Tot slot kan de liefhebber zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Oisterwijk in Beeld, die verschijnt als er 2 tot 3 nieuwe video’s beschikbaar zijn.

Wij wensen u veel kijkplezier, en de vrijwilligers van Oisterwijk in Beeld veel maakplezier!