ondernemers

Oisterwijk krijgt een eigen egelsnelweg


Hij is in de maak, de eerste ruimte is al vrij gemaakt, een ‘snelweg’ voor de egel! Doe je mee?!

Het begin van de egelsnelweg is gemaakt, wie volgt?

Wil van Roosendaal heeft in zijn tuin in de wijk Pannenschuur in Oisterwijk het begin al gemaakt; bij hem is een doorgang gemaakt in de schutting, die precies groot genoeg is voor de egel. 2019 is het jaar van de egel. Die hebben het moeilijk. Om de egels te helpen vraagt de egelwerkgroep Nederland om een egelsnelweg aan te leggen. ‘Ik heb dat inmiddels gedaan. Egels in de tuin zijn heel nuttig. Zij eten allerlei insecten en slakken op.’

Er zijn vast meer egelliefhebbers die mee willen helpen aan de egelsnelweg door Oisterwijk, of dat al hebben gedaan, misschien ook samen met de buren? Leef je uit!