banner

Half oktober opening zwembad Oisterwijk


Het water zit er al in, de kraan werd afgelopen donderdag aan gezet. 12 oktober volgt de opening van het nieuwe zwembad met sporthal in Oisterwijk.

De eerste emmers water in het nieuwe zwembad (Foto: Gemeente Oisterwijk)

Wethouder Stefanie Vatta, Zed de haai en de aannemer gooiden donderdag de eerste emmers water in het nieuwe bad Den Donk. Daarna ging de kraan open. De systemen kunnen nu getest en ingeregeld worden en de afwerking van het gebouw alsmede de inrichting worden komende maand afgerond. 12 oktober volgt de opening, waarvan later bericht. Daarna kunnen alle activiteiten plaats vinden in de nieuwe accommodatie en kunnen zwembad en sporthal De Leye gesloopt worden. Daar volgt later woningbouw.

De kraan kan open! (Foto: Gemeente Oisterwijk)