anytime

Gratis koorworkshop bij Zang en Vriendschap Oisterwijk


Reina Waagenaar geeft al meer dan 20 jaar zangles aan zowel beginnende als (ver)gevorderde amateur zangers. Op dinsdagavond 3 september geeft ze bij Zang en Vriendschap een workshop voor liefhebbers van klassieke muziek.

Zangcoach Reina Waagenaar

Deze zangworkshop is een vervolg op de workshop die Reina bij Zang en Vriendschap al gaf op 15 januari. Toen stond de samenklank van het totale koor centraal. Reina: “Het is leuk om in een ontspannen en informele sfeer een zangworkshop bij Zang en Vriendschap te geven om een bepaald aspect van de koorzang onder de loep te nemen. Deze ronde zal een gemakkelijke ontspannen hoogte én kern in de laagte één van de aandachtspunten zijn. Zo\’n workshop kan echt een opsteker zijn, omdat de koorleden met wat ondersteuning in korte tijd al veel verbetering horen en gemak in zingen ervaren.”

Zang en Vriendschap stelt de repetitie met deze workshop van Reina Waagenaar op 3 september open voor belangstellenden. Voor het koor is dit de aftrap voor de voorbereiding van hun concert op 30 oktober in de Catharinenberg. Dan treden ze op met een professioneel jongenskoor uit de Oekraïne. Het Oisterwijkse koor zingt dan werken van Mozart, Dowland, Gounod en Offenbach. Zangliefhebbers kunnen meedoen aan de repetities en aan dit concert door projectzanger te worden. Voor meer informatie: zie de website www.zangenvriendschap-oisterwijk.nl