banner

Getuigen gezocht gevonden vrouw Moergestel Tilburg


Zondag 25 augustus 2019 troffen voorbijgangers op de Eindhovenseweg tussen Moergestel en Tilburg een gewonde vrouw aan. Zij lag naast een scooter op het fietspad en was niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en roept getuigen op om zich te melden.

Plaats van het incident, tussen Moergestel en Tilburg (Foto Toby de Kort)

De voorbijgangers troffen de gewonde  23-jarige vrouw uit Tilburg rond 01.00 uur aan op het fietspad, ter hoogte van het viaduct A58 en het Trappistenklooster. Zij alarmeerden direct de hulpdiensten en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer.  De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Heeft  u rond 01.00 uur of eerder iets gezien op het fietspad aan de Tilburgseweg/Eindhovenseweg tussen Moergestel en Tilburg? Laat het ons weten. Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.