banner

Geniet mee met de Oisterwijkse Natuurpoorten Fietsroute


Leny van Schijndel fietste vorige week de hagelnieuwe Natuurpoorten Fietsroute rondom Oisterwijk.

Natuurpoorten zijn herkenbaar aan de grote ijzeren roestbruine sleutel (Foto: Leny van Schijndel)

De Brabantse Natuurpoorten zijn hét startpunt voor een fiets- of wandeltocht door de natuur en altijd voorzien van parkeergelegenheid, een horecapunt, leuke fiets- en wandel-routes en informatie. Hét startpunt om de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker buiten actief bezig te zijn. Rondom Oisterwijk zijn er een vijftal. Annita Schepens van Schepens Fietsverhuur en Arrangementen heeft de route gemaakt.

Met oog voor recreatief fietsplezier werd de route zo ontwikkeld, dat hij in één keer of in twee delen gevolgd kan worden. De route is verkrijgbaar bij de diverse Natuurpoorten, VVV en fietsverhuur in Oisterwijk.

 

Geniet mee met de fietstocht van Leny, bekijk de fotoserie.