glasvezel

Gemeente Oisterwijk organiseert banenmarkt


Woon je in Moergestel, Oisterwijk, Heukelom of Haaren en ben je op zoek naar een (andere) baan? Wil je in contact komen met de leukste werkgevers die hier gevestigd zijn? Kom dan naar Arbeidsmarkt Dichtbij. Op 8 oktober ontmoeten werkgevers en werkzoekenden elkaar tijdens hét werkevenement van Oisterwijk.

Iedereen heeft een talent

Werk aan de weg of niets anders? Kom naar de banenmarkt! (Foto: Rick Denissen)

Misschien ben je goed met computers, werk je graag in de tuin, ben je heel zorgzaam of kun je goed tekenen. Misschien ben jij een echte regelneef, ben je gestructureerd of juist chaotisch en creatief. Iedereen heeft iets waar-ie goed in is: een talent. Ook jij. Misschien wel zonder dat je dat doorhebt. Omdat je denkt dat iedereen kan wat jij kunt. Of omdat het -in jouw ogen- niet iets is wat je goed kan, maar wat je gewoon leuk vindt om te doen. Wat nou als je jouw kwaliteiten kunt inzetten in een baan dichtbij huis?

Werkgevers zoeken jou!
In Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren zijn vele prachtwerkgevers gevestigd. Stuk voor stuk sterren op hun vakgebied. En ze halen jou graag binnen: een inwoner met een talent en de wil om dat talent te ontwikkelen. Wat jouw talent ook is: ze willen je graag ontmoeten!

Waar en wanneer
Arbeidsmarkt Dichtbij vindt plaats op dinsdag 8 oktober, van 16:00 uur tot 18:30 uur, in Tiliander, Oisterwijk. Meld je aan via www.oisterwijk.nl/arbeidsmarktdichtbij. Heb je vragen? Mail dan  naar banenmarkt@oisterwijk.nl.