banner

Engelsen troggelen geld af van ouderen in Moergestel


De Politie komt graag in contact met getuigen, of liever nog de verdachte personen zelf, die afgelopen dagen in Moergestel geld van oudere mensen proberen los te peuteren.

Beide heren zijn vastgelegd op beveiligingscamera’s van de lokale benzinepomp.

In het dorp, en ook bij de benzinepomp in Moergestel, werden afgelopen dagen twee verdachte personen gesignaleerd. Het zijn twee Engels sprekende mannen in een auto met Engels kenteken, stuur rechts.  Ze zouden met name oudere klanten lastig vallen en op een dringende agressieve manier om geld vragen. ‘Ze willen de inhoud van je portemonnee zien,’ zo geeft een getuige aan. Als deze vanuit zijn winkel naar buiten gaat, ‘vluchten ze steeds snel weg zodat wij ze niet kunnen aanspreken.’

Ziet u deze heren, of weet u meer? Bel dan graag met de politie via 0900-8844.