banner

Eerste training nieuwe voetbalclub Trinitas Oisterwijk


Afgelopen weekend heeft de allereerste training voor fusieclub VV Trinitas Oisterwijk plaatsgevonden.

Eerste training voetbalvereniging Trinitas Oisterwijk (Foto: André Nouwens)

Onder leiding van trainer Pierre van Berkel en zijn assistenten Edwin van Well en Maurice van den Oetelaar werden de eerste meters gemaakt op weg naar een uitdagend seizoen voor – in dit geval – de selectie van de fusieclub. Er was belangstelling vanuit alle drie de verenigingen die afgelopen maanden in VV Trinitas Oisterwijk zijn opgegaan. Deze week zal er nog volop getraind worden door de selectie om komende zondag goed voor de dag te komen. Dan wordt er deelgenomen aan een toernooi bij Sarto in Tilburg. De eerste wedstrijd van Trinitas zal vervolgens op dinsdagavond gespeeld worden op Sportpark de Herdgang in Eindhoven tegen de amateurtak van PSV.

Van deze eerste training werd een mooie fotoserie ingezonden door André Nouwens: