banner

De Tour de Kiosques komt ook naar Oisterwijk


Zondag 11 augustus daalt de Tour de Kiosques neer op, hoe kan het anders, de podiumplanken van de kiosk op De Lind in Oisterwijk. Van 14 tot 16.00 uur is daar live muziek.

Muziek op de kiosk

In veel Brabantse dorpen staan nog mooie, deels historische kiosken, die jammer genoeg weinig gebruikt worden en er zijn ook vele bijzondere terrassen, vooral in de buitengebieden. Ook dit jaar toeren Leo Willemen, autodidact-pianist en Nico Weijns, gitarist/zanger door het Brabantse land. Op zeven locaties musiceren zij met een programma bestaande uit evergreens, classics en luisterliedjes, bij voorkeur ook gemengd met Brabants muzikaal erfgoed. Maar ook meezingers en licht klassiek worden niet geschroomd. Leo en Nico spelen tot hun eigen genoegen, maar graag ook tot genoegen van iedereen die ernaar wil luisteren, voor jong en oud.

Op alle locaties worden de concerten gehouden van 14.00 tot 16.00 uur. Overal gratis entree, wel staat er een donatiebus voor een vrijwillige bijdrage aan de Stichting ELBRIMALE Fonds.