anytime

Circus in de Zorg voor inwoners van Oisterwijk


Stichting Sociaal Huis Oisterwijk nodigt inwoners uit voor  Circus in de Zorg.

Circus in de Zorg is een interactieve voorstelling met clowns, circusartiesten en kleine dieren. Circus in de Zorg biedt een moment van welkome afleiding en plezier aan kwetsbare ouderen, mensen met een beperking en kwetsbare jongeren. Het is een show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden, en een belevenis voor iedereen.

Voorrang

Kom naar het Circus in de Zorg

Inwoners van de gemeente Oisterwijk en de kern Haaren die het wat moeilijker hebben in onze samenleving krijgen voorrang met inschrijving voor deelname. Denk hierbij o.a. aan minima, kwetsbare ouderen, mensen met een beperking en kwetsbare jongeren. Tijdens de voorstelling wordt elke deelnemer getrakteerd op popcorn. Na de voorstelling ontvangt iedere deelnemer, tegen inlevering van het ticket, een ijsje.

Bovenstaande doelgroepen krijgen via diverse maatschappelijke- en zorgorganisaties een uitnodiging. Vanaf 7 september worden de resterende plaatsen aangeboden bij het grote publiek (bericht hierover volgt ook via Oisterwijknieuws.nl) Voor sponsoren en mensen die de organisatie willen steunen, is er een speciale benefietvoorstelling.

Data en tijden

Vrijdag 20 september:
• Voorstelling 1 aanvang 11.00 uur
• Voorstelling 2 aanvang 13:30 uur
• Voorstelling 3 aanvang 16:00 uur

Zaterdag 21 september:
• Voorstelling 4 aanvang 11.00 uur
• Voorstelling 5 aanvang 13:30 uur
• Voorstelling 6 aanvang 16:00 uur (benefietvoorstelling, plaatsen a € 25,00 p.p.)

Aanmelding vanaf 7 september.