banner

Beeldbank Oisterwijk: KVL komt tot leven


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

KVL in het verleden (Foto: Betsie van der Kruijs)

KVL-terrein komt meer en meer tot leven

Betsie van der Kruijs maakte in het verleden met krachtige foto’s ’n filmisch portret van de teloorgang van het KVL-terrein en haar gebouwen. Deze film is terug te vinden in Beeldbank Oisterwijk. Het zou ’n goede start zijn deze film te bekijken indien u van plan bent ’n bezoek te brengen aan het terrein dat ’n ware metamorfose aan het ondergaan is. Elke eerste dinsdag van de maand organiseert Leerfabriek KVL ’n boeiende rondleiding om u te laten zien hoe de oude gebouwen samensmelten met de huidige, moderne bedrijvigheid. De rondleiding is gratis, duurt ongeveer ’n uur en ’n kwartier en is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Meer info kunt u inwinnen via 013-7470007.

En bekijk de film van Betsie van der Kruijs!