banner

Beeldbank Oisterwijk: Dertigste Pareltoernooi


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Dertigste Pareltoernooi!

PCO (Petanqueclub Oisterwijk) organiseert al voor de dertigste maal ’n groots petanquetoernooi in Oisterwijk. De Beeldbank vond beelden van het evenement toen het nog op De Lind werd georganiseerd. De locatie is ditmaal aan de Moergestelseweg áchter de huisartsenpost. De club heeft daar ’n fantastisch onderkomen met tientallen buiten- en binnenbanen en ’n kantine met terras. Het evenement strekt zich uit over twee dagen in het komende weekend van 17 en 18 augustus. Op zaterdag kunt u zelf ook meedoen (aanmelden via pco.inschrijven@gmail.com of bellen naar 06-18215646), op zondag zijn de banen voor ervaren spelers met licentie uit binnen- en buitenland. Het kijken is de moeite waard! Bekijk het filmpje uit het verleden om de sfeer te proeven!

 

Fragment uit de film van LOVO