banner

Aanmelden voor Garagesale Waterhoef Oisterwijk


Ook dit jaar organiseren buurtbewoners van de Waterhoef, in samenwerking met ContourdeTwern, een garagesale.

Op zondag 1 september van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn alle inwoners uit Oisterwijk en omstreken welkom om te komen snuffelen in de Waterhoef. Inwoners uit de wijk verkopen vanuit hun huis, garage of voortuin allerlei mooie spullen. Het belooft een leuke dag te worden in de Waterhoef. Zorg dat u erbij bent op zondag 1 september!

Verkoop uw overtollige spullen

Garagesale in de Waterhoef

Wat is er nou handiger dan het verkopen van overtollige spullen vanuit uw eigen huis? De kopers komen gewoon naar u toe! Een mooie manier om een extra zakcentje te verdienen en eens gezellig bij te kletsen met buurtbewoners. Laat zien over hoeveel verkooptechnieken u beschikt en geniet (dubbelop) van deze dag waarop vele (buurt)bewoners op de been zijn! Inwoners uit de Waterhoef kunnen zichzelf gratis aanmelden als verkoper. Aanmelden kan bij ContourdeTwern (Spoorlaan 82C), via info.oisterwijk@contourdetwern.nl of op woensdag 14 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur in de Waterhoef.