glasvezel

Zonnebloem Moergestel ging op vakantie naar Lemele


De zomervakantie is reeds gestart. Voor de eerste keer organiseerden wij een kleinschalige 5-daagse vakantie voor gasten binnen onze afdeling Moergestel. We huurden een huis voor 14 personen in Lemele, Overijssel en onze gasten logeerden er, samen met een aantal vrijwilligers.

De sfeer tijdens deze vakantie in Lemele was gezellig en het klikte goed onderling. We zijn een dag met duofietsen op pad geweest; een dag zijn we gaan varen op de Vecht en we maakten een rit met de bus, de “Heideslak” over de Sallandse heuvelrug. Tussendoor was er tijd voor wandelen, winkelen en ‘s-avonds hadden we het gezellig met elkaar en speelden we (kaart)spelletjes. Het was een fantastische vakantie en zeker voor herhaling vatbaar! Zou u ook mee willen op de of een volgende vakantie? Voor meer informatie kijk op onze website www.zonnebloem.nl/moergestel