glasvezel

Zomer Orkest in Tiliander Oisterwijk


Zomer Orkest Nederland is te gast bij Verrassende Ontmoetingen op donderdag 1 augustus om 20.00 uur in Tiliander Oisterwijk.

Repetitie van het Zomer Orkest, binnenkort te zien in Tiliander.

Jonge, enthousiaste musici tussen 16 en 23 jaar spelen een breed spectrum blaasmuziek. Dit jaar staat het orkest onder leiding van de jonge dirigenten Jules van de Loo en Berjan Morsink. De compositieopdracht is voor Matthias van Nispen tot Pannerden met Children of the Sun. Soliste is de 19-jarige Mariëtte Koens op klarinet. Zij laat het virtuoze Concertino van de Servisch-Kroatische componist Ante Grgin horen. Het orkest speelt muziek van o.a. Alfred Reed, Smetana, Frank Tichelli, Stijn Roels, Nigel Hess, Leonard Bernstein en uit de film Shrek. Het wordt een leuke, gevarieerde muziekavond. Tickets à 10,00 euro verkrijgbaar via www.tiliander.com of telefonisch 013-2073333. De presentatie is in handen van Eveline Passier.