banner

Wethouder super enthousiast over vrijwilligersvervoer Oisterwijk


‘Dit was weer zo’n fantastische middag! Samen met Hans Ausma op pad in de Parelcabs van het vrijwilligersvervoer,’ aldus een vrolijk lachende wethouder Stefanie Vatta die vol lof haar complimenten deelt via social media.

Beide dames en vrijwilliger Hans (Foto: Stefanie Vatta)

‘Wat een verschrikkelijk mooie mensen hen ik vandaag weer ontmoet … die lieve mooie Dineke. Zoveel kussen van haar haar gehad, ook al had ze ze liever aan Hans gegeven. En lieve Helma, zo met haar gelachen.’

De wethouder is een dagje op pad geweest met het vrijwilligersvervoer in Oisterwijk. Deze vrijwilligers halen en brengen inwoners naar hun bestemming in een elektrische auto.

‘Dankjewel Hans, dat ik mee mocht rijden! Je doet fantastisch werk en maakt het leven van veel Oisterwijkers stukken makkelijker en mooier!’

Op tijd!

De ParelcaBs in de gemeente Oisterwijk zijn herkenbaar aan de witte kleur met blauwe letters .

Inwoners van de gemeente Oisterwijk, die beschikken over een vervoerspas, bellen minimaal een uur voor de gewenste aankomst tijd naar nummer 0800-400-2020 en laten weten hoe laat men op welke bestemming moet zijn. De nieuwe ParelcaB brengt u, op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur rechtstreeks naar uw bestemming binnen Oisterwijk, Heukelom en Moergestel.

De ParelcaBs in de gemeente Oisterwijk zijn herkenbaar aan de witte kleur met blauwe letters en zijn net als het Vrijwilligers Vervoer Oisterwijk (VVO) een initiatief van de Stichting Verbindend Vervoer Oisterwijk. De eigen bijdrage bedraagt € 1,50 per rit.

Wilt u meer weten? Ga dan naar: www.stichtingverbindendvervoer.nl

DTZ logo low