banner

Vrijwilligers Inloop Oisterwijk verdienen een feestje!


De vrijwilligers van Stichting Inlooppunt zetten zich het hele jaar in om ouderen een leuke middag te bezorgen. Dit doen zij zowel voor de Gerard Horvers huiskamer alsook voor huiskamer de Inloop. Beide huiskamers bevinden zich aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk en bieden verschillende activiteiten voor 65-plussers en ouder. Dat betekent dat de vrijwilligers diverse taken op zich nemen.

Beloning

Te gast bij Monument Van Riel in Heukelom.

Dat verdient een pluim, zo vond het bestuur. Dus werd dit keer voor de vrijwilligers een leuke middag georganiseerd. De dames en heren werden ontvangen met koffie en thee met overheerlijke bonbons. Er was meteen een goede sfeer en na een gezellig uurtje bijpraten vertrok men met de Parel Express naar het meest bijzondere huis van Heukelom: Monument van Riel. Zoals altijd wisten Angèle en Marcel van Riel hun gasten te verwennen en te vermaken met hun bijzondere collectie curiosa. Men was sprakeloos en vooral de dames vroegen zich af hoe je in hemelsnaam de boel zo mooi schoon houdt.

Na deze leuke middag gaan de vrijwilligers weer enthousiast aan de slag in de beide woonkamers en kunnen zij terugkijken op een zeer geslaagde middag.

DTZ logo low