glasvezel

Sociale organisaties Oisterwijk verhuizen


De organisaties ContourdeTwern en Farent (voorheen Juvans) verhuizen deze zomer naar cultuurcentrum Tiliander, waar zij vanaf 29 juli kantoor houden en bezoekers kunnen ontvangen. De oude locatie aan de Blokshekken komt hiermee te vervallen. Ook Vluchtelingenwerk, Impegno en Kredietbank Nederland, verhuizen mee. En MEE, Amarant en GGD voegen zich aan de nieuwe bureaus op deze verdieping.

Oude locatie vanaf 12 juli gesloten
De verhuizing naar Tiliander vindt plaats tussen 12 juli en 28 juli. ContourdeTwern en Farent zijn gedurende deze periode gesloten voor inwoners, maar zijn wel telefonisch te bereiken. ContourdeTwern is bereikbaar via het Tilburgse centraal bureau, op 013 583 99 99. Daarna is team Oisterwijk weer bereikbaar via het gebruikelijke nummer, 013 528 40 80. Het telefoonnummer van Farent is 088 023 75 00. Inwoners van Oisterwijk die ContourdeTwern of Farent willen bezoeken, zijn vanaf 29 juli van harte welkom in Tiliander.

Cultuurcentrum Tiliander bevindt zich aan de Spoorlaan 82C in Oisterwijk op de eerste verdieping. De dienstverlening van de organisaties blijft ongewijzigd.

Tiliander Oisterwijk