banner

Open imkerijdag in Haaren


Zondag 14 juli van 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom bij de imkerij, Kerkeind 12 in Haaren, op het terrein van Boomkwekerij M. van den Oever.

De imkerij van de Haarense imkers

Kom leren over bijen en hun nut in onze leefomgeving tijdens de Landelijke Open Imkerijdag! Het belooft een leuke en interessante open dag te worden met leuke activiteiten voor jong en oud. Wandel mee met Mart van de Oever om 12.30 en 14.30 en hoor boeiende verhalen over bomen op de kwekerij. Bestudeer een insectenhotel en leer er een maken. Stap in een imkerspak en ga op de foto. Krijg van een ervaren imker verhaal over het leven van honingbijen. Er is nog veel meer, en uiteraard ook honing om te proeven.

Gratis zijn de infomatiefolders hoe jij de bijen en alle insecten kunt helpen, en er is bloemenzaad. Dat kun je nog dit jaar zaaien voor bloemen aan het eind van de zomer.