banner

Oisterwijk Centraal dankt haar vrijwilligers


Van boekenhopper-makers tot begeleiders van een wandelgroep, van kleine klussen doen tot de wekelijkse paradepaardjes, Oisterwijkers van geboorte en nieuwe Oisterwijkers tot aan tijdelijke Oisterwijkers (mensen uit het AZC)… ruim 100 vrijwilligers waren op 24 juni van de partij op het jaarlijks bedank feest van Oisterwijk Centraal.

Roy en zijn team werden in het zonnetje gezet (Foto: Carien van de Pas)

Het was weer een heerlijke zomeravond, waar voorzitter Nelleke van Wijk, de vrijwilligers van harte bedankte voor hun inzet voor de samenleving in het afgelopen jaar. Zonder hun hulp is het niet mogelijk om de vele activiteiten, ten behoeve van mensen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij, uit te voeren. De vrijwilligers zijn, samen met Karin en Eric Rentmeester, de basis en de spil voor activiteiten zoals: de Interculturele Ontmoetingsfeesten, De Aanschuiftafel, Eten Wat De Pot Schaft, de Boekenhoppers, Oisterwijk Wandelt en Ontmoeting in Beweging.

De voorzitter bedankte de zittende bestuursleden van de stichting en ook de bestuursleden waarvan in het afgelopen jaar afscheid werd genomen kregen nog een extra dankwoord. Uiteraard werd er gezorgd voor de nodige vloeibare en vaste benodigdheden voor de inwendige wens; rond 22.30 uur vertrok men voldaan.

Award
Sinds vorig jaar reikt de stichting een bedank-award uit aan een ondernemer die zich extra inzet voor de samenleving. Dit jaar werd Roy Verkuijl van Jumbo Oisterwijk met zijn team in het zonnetje gezet. Hij verzorgt de emballage actie (opbrengst gaat naar de activiteiten), men sponsort maandelijks producten voor ‘Eten Wat De Pot Schaft’ en zorgt ook maandelijks voor bingoprijsjes. Ook wordt al een aantal jaar actief samengewerkt aan de inzameling in de winkel ten behoeve van de Kersttassen-actie voor huishoudens die wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Heeft u ook behoefte aan contact met anderen en wilt u deelnemen aan leuke activiteiten? Bijna alle activiteiten van Stichting Oisterwijk Centraal gaan ook in de zomerperiode gewoon door. Op de website www.stichtingoisterwijkcentraal.nl kunt u de activiteitenkalender inzien.