glasvezel

Nieuwe expositie bij Inlooppunt Oisterwijk


Toen Annie Goverde stopte met werken ging ze vlinders inventariseren op de Kampina. Dit doet ze voor de Vlinderstichting en Natuumonumenten, samen met haar natuurmaatjes, vanaf april tot eind september.

Boktor (Foto Annie Goverde)

Deze kleurrijke vrolijk fladderende dieren, die in het voorjaar weer ontwaken of ontpoppen, hebben haar fascinatie. Naast vlinders fotografeert ze ook andere insecten o.a. vliegen. Maar ook landschappen krijgen haar aandacht. “De natuur verveelt nooit,” zo vertelt een enthousiaste Annie. “Want op ieder moment kan er iets moois voor je lens verschijnen.” Daarom neemt ze altijd haar camera mee als ze eropuit trekt en het is steeds een verrassing om te ontdekken hoe mooi de natuur is.

Naast fotograferen en vlinders inventariseren is Annie ook actief in het vrijwilligerswerk. Ze is gastvrouw bij de Maaltijd op Woensdag in huiskamer de Inloop. Zo kan ze al haar activiteiten combineren met een foto expositie van haar mooiste natuurfoto’s.

Bent u benieuwd geworden en wilt u graag komen kijken? Welkom! De foto’s zijn te bezichtigen tot begin oktober als huiskamer De Inloop geopend is: dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur en vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Adres: Kerkstraat 48 in Oisterwijk. Op de andere dagen vinden er diverse activiteiten plaats. Kijk voor meer informatie op www.inlooppuntoisterwijk.nl