ondernemers

Met IVN Oisterwijk op gezins doe excursie


Hallo jongens en meisjes. Gaan jullie ook regelmatig met papa en mama de natuur in? En vind je het na een kwartiertje saai? Ga dan mee met de IVN Gezins doe excursie. Wedden dat de natuur niet saai is? Er is zoveel om te verbazen en te ontdekken in de Oisterwijkse bossen.

De wants, is een klein beestje….

Welk dier eet welk dier?  Wat is een voedselkringloop? Kun jij ook in processie lopen zoals de eikenprocessierups?  Ga je mee je neus achterna om te ontdekken welke planten heerlijk ruiken? Of juist heel vies? En bomen, die zijn er om in te klimmen, toch?  Hoe hoog kun jij? En hoe oud is die boom? Kun jij dat ontdekken? Waar vind je kriebelbeestjes en welke diertjes zijn dat?

Kom op 31 juli om 14.00 uur naar Streek café Natuurpoort Klein Oisterwijk en breng je papa en mama mee.  Opa en oma mag ook, maar breng zeker al je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee. Je beleeft dan een heel gezellige middag vol ontdekkingen. Deelname is helemaal gratis. Jullie zijn van harte welkom!