banner

Markt in Natuurtheater Oisterwijk over Biodiversiteit


Het B-Team (Biodiversiteit) organiseert 13 juli van 12.00 tot 16.00 uur een informatiemarkt over biodiversiteit in het Natuurtheater in Oisterwijk.

Diverse organisaties geven informatie (Foto: Joris van der Pijll)

Op deze biodiversiteitsmarkt zullen verschillende organisaties aanwezig zijn die u van alles kunnen vertellen over planten en dieren. Biodiversiteit, de B van B-team, staat voor al het leven
op deze aarde, de totale verscheidenheid aan alle plant-, diersoorten en ecosystemen. Om een gelukkig en gezond leven te kunnen leiden hebben wij die grote diversiteit aan planten en dieren nodig. Zij zorgen voor ons voedsel, onze kleding en onze leefomgeving.

Het B-team werkt aan het behouden en het verbeteren van de verscheidenheid in planten en dieren en hun leefgebied in Oisterwijk, het bewaken, behouden en versterken van natuurlijke cultuur-historische elementen, werken aan bewustwording en geven gevraagd en ongevraagd advies.