glasvezel

Lokale media van Oisterwijk op vakantie?!


Het is er tijd voor, de vakantieperiode, en daarom vragen we u: Hoe eerder hoe liever!

Lever uw evenementen en aankondigingen van activiteiten aan voor diverse agenda’s en publicaties! Activiteiten van en voor inwoners en verenigingen uit de dorpen Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk zijn welkom. Denk aan teksten met Wie, Wat, Waar, Waarom, Wanneer en voor de liefhebbers: Hoe?!

Een rechtenvrije foto en/ of linkje naar Youtube maakt het af!

Nieuwsklok

Zomerse activiteiten in de natuur…

Voor vermelding in Nieuwsklok en Moergestel Nieuws, kunt u uw kopij invoeren via www.uitgeverijemdejong.nl/aanleveren/  Denk er ook aan apart en liefst zo snel mogelijk het evenementenformulier te vullen! Let op, week 30 is er geen Nieuwsklok!

Internet

Voor vermelding op Oisterwijknieuws.nl en het bruisende Uitpunt:

Mail uw tekst en foto zo snel mogelijk  (rechtenvrij) naar mail@oisterwijknieuws.nl 

Lees onze voorwaarden en mogelijkheden via het menu op deze website.