banner

Lindeplein vol voor concert Asterius Oisterwijk


Afgelopen zondag 30 juni sloot het harmonieorkest van Asterius het seizoen succesvol af met een koffieconcert. Het concert vond plaats op een drukbezocht Lindeplein, speciaal ten gunste van de goede doelen Eet met je hart, Oisterwijk Centraal en Goed Wonen.

Het Lindeplein vol met Asterius en publiek (Foto: Leny van Schijndel)

Het harmonieorkest presenteerde een vrolijk programma voor in de buitenlucht en kan terugkijken op een mooi seizoen, waarin onder meer het 10-jarig jubileum van dirigent Jack Otten werd gevierd en het orkest mooie uitwisselingsconcerten in de regio heeft gegeven.

Het opleidingsensemble speelde zondagochtend ook, onder leiding van dirigent Frank Brouwers. Zij sloten het seizoen af op dinsdagavond, met een slotconcert in Tiliander voor familie en vrienden. Samen met het instapensemble, onder leiding van Fabiƫnne van Gestel, lieten de leerlingen zien ook dit jaar weer muzikaal gegroeid te zijn. Kortom, een jong, bloeiend Asterius kijkt terug op een fantastisch verenigingsjaar. Op 20 augustus begint het nieuwe seizoen voor de Asterianen.