glasvezel

Een zomers kerstbedankje bij Catharinenberg in Oisterwijk


Bij Catharinenberg in Oisterwijk kijken ze deze zomer terug op een fijne kerst. Midden in de zomer, want een ontzettend groot dankjewel is zeker op zijn plek.

De nieuwe rolstoel-picknicktafel

In december heeft Amaliazorg Catharinenberg een kerstmarkt gehouden. Het hoogtepunt van de kerstmarkt was het rad van fortuin. Dankzij ontzettend gulle giften van veel lokale ondernemers en horeca uit Oisterwijk waren er fantastische cadeaus te winnen. Met de opbrengst van de kerstmarkt en vooral dankzij de opbrengst van het rad van fortuin werd een rolstoelpicknicktafel aangeschaft.

Aan deze zeskantige rolstoelpicknicktafel kunnen rolstoelers tussen de andere picknickers zitten. In totaal kunnen er drie rolstoelers aan de tafel plaats nemen. De rolstoel kan gewoon onder de tafel gereden worden. De tafel staat in het park bij Amaliazorg Catharinenberg en er wordt al veelvuldig gebruik van gemaakt. Bewoners en hun naasten kunnen er gezellig zitten, kletsen, een drankje nuttigen of een spelletje doen.

DTZ logo low