brabantspronkjuweel

Wandeling voor ouderen gaat niet door


Deze wandeling gaat vanwege het warme weer niet door!

 

Maandag 29 juli kunt u zich om 14.30 uur melden bij huiskamer De Inloop aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk, voor een leerzame en gezellige wandeling met Frans Kapteijns.Iedereen is welkom. Ook mensen die gebruik maken van een rollator kunnen deelnemen.

Met Frans Kapteijns kan je dit plaatje zomaar tegenkomen.

De afstand wordt bepaald door de deelnemers en is afhankelijk van wat men tijdens deze wandeling zoal tegenkomt. De wandeling vertrekt vanaf de Kerkstraat 48 in Oisterwijk en gaat o.a. langs de Voorste Stroom waar u leert wat het belang is van deze meanderende beek. U hoort wat versteniging doet met het klimaat en welke oplossingen er zijn. Bovendien zult u versteld staan van wat er allemaal groeit en bloeit in de bermen. Kortom: Men hoeft niet ver te gaan om van de natuur te leren en te genieten.

Kom en ga met Frans op pad. De kosten bedragen slechts 2 euro. U kunt zich aanmelden via tel. 06-239 606 35 of mail: jacquelinevandenacker@contourdetwern.nl.